main logo
753

Mașini prietenoase cu mediul, prezentate la Salonul Auto de la Munchen

Mașinile verzi sunt viitorul. Iar viitorul se construiește deja. La Salonul Auto de la Munchen, cu greu mai poți zări o mașină pe motorină sau benzină. Mai toate sunt electrice.

Mașini prietenoase cu mediul, prezentate la Salonul Auto de la Munchen

Mai mari sau mai mici, promit autonomii de sute de kilometri la o singură încărcare. Și materiale reciclabile, transmite Știri.md cu referire la Tvr.ro.

Salonul Auto de la Munchen este despre mobilitate, soluții de transport alternativ și mașini prietenoase cu mediul. Ca să vă faceți o idee despre dimensiunea fenomenului, imaginați-vă că în întreg salonul numeri pe degetele de la o mână mașinile care au strict motoare cu ardere internă.

Balanța de propuneri ale constructorilor înclină covârșitor spre mașinile electrice și cele hibrid plug-in. Și câștigă tot mai mult teren cvadriciclurile. Un exemplu este City Transformer. Patru astfel de mașini încap într-un loc de parcare. Și o singură încărcare este suficientă pentru 180 de kilometri, spune constructorul.

Microlino, o altă minimașină, promite chiar mai multe. Constructorul vorbește despre o autonomie de 200 de km.

La această ediție a Salonului Auto de la Munchen, producătorii au adus inclusiv mașini de performanță în varianta hibridă. Și, pentru că vorbim de un salon axat pe mobilitate, evident că nu lipsesc nici noutățile din segmentul pe două roți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării