main logo
3371

Mașina lui Paul Walker din Fast and Furious, vândută la licitație

La aproape 20 de ani după ce a fost văzută pentru prima dată pe marele ecran în „Fast & Furious” din 2001, iconica mașină Toyota Supra portocalie, condusă de Paul Walker, s-a vândut cu 550.000 de dolari.

Mașina lui Paul Walker din Fast and Furious, vândută la licitațieFoto: ew.com

Toyota Supra din 1994, construită de legendarul Eddie Paul, a fost vândută la o licitație din Las Vegas, în weekend. Oferta câștigătoare a fost plasată prin telefon și identitatea celui care a intrat în posesia mașinii nu a fost dezvăluită, transmite Știri.md cu referire la Apropotv.ro.

Licitația a fost una dintre cele mai așteptate din ultimii ani, având în vedere obiectul scos la vânzare și s-au făcut o mulțime de oferte, mai bine de jumătate dintre ele, telefonic. Mașina a venit, potrivit licitatorului, cu „documentație extinsă”, inclusiv un certificat de autenticitate. Toyota Supra are motorul de serie 2JZ-GTE, folosit încă de la început pentru cascadoriile din timpul filmului.

„Mașina de 10 secunde” a fost condusă de Walker într-o scenă iconică din „Fast & Furious”, unde personajul lui Walker, Brian O’Connor, învinge un Ferrari într-o cursă improvizată de șosea, pe autostrada Pacific Coast, din Malibu. Walker a putut fi de asemenea văzut conducând această mașină portocalie strălucitoare și în continuarea din 2003 a seriei, „2 Fast 2 Furious”.

Cody Walker, fratele lui Paul, a vorbit cu publicația TMZ la începutul acestei luni despre licitație. Când a fost întrebat cât de mulți bani crede că ar aduce, Cody a spus râzând: „Nici nu vreau să speculez”. „Cred că este mașina principală cu care s-au făcut cascadoriile, așa că are toate piesele care o fac foarte rapidă, deci, este cu adevărat o afacere bună”, adăugând că o versiune anterioară a costat 200.000 de dolari. Acesta a mai spus că, cel mai probabil, Paul nici nu ar fi visat ca se va ajunge la cel de-al nouălea film din serie acum mai bine de 20 de ani, când a început să filmeze pentru primul „Fast & Furious”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării