main logo
2754

Mașina lui Năstase, implicată în accident la Bălți. Cine se face vinovat

Angajații Inspectoratului de Poliție Bălți au stabilit că Ion Caraman, care se afla la volanul automobilului Mitsubishi Grandis, a provocat accidentul rutier produs la 5 aprilie pe strada Ștefan cel Mare din Bălți.

Mașina lui Năstase, implicată în accident la Bălți. Cine se face vinovat

Solicitat de Ziarul Naţional, comisarul principal în cadrul IP Bălți, Vadim Budarevschi, a confirmat că anume Ion Caraman, cel care îl însoțește permanent pe liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa citată a menționat că Ion Caraman a ciocnit lateral un automobil Dacia, în care se aflau două persoane de 62 ani, respectiv 44 ani. 

Ancheta a stabilit că șoferul automobilului Mitsubishi Grandis a ignorat prevederile regulamentului rutier, provocând un accident soldat cu traumatizarea ușoară a celor două persoane din Dacia. 

Totodată, s-a stabilit că Ion Caraman avea mai mult de 50 km/h, pentru că altfel automobilele nu erau accidentate așa.

Astfel, Ion Caraman a fost amendat cu 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.

Amintim că, la 5 aprilie curent, mașina folosită de liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a fost implicată într-un accident rutier.

Năstase a confirmat faptul că mașina folosită de către acesta a fost implicată într-un accident rutier în orașul Bălți. La fel ca și vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, acesta a calificat incidentul drept unul „dubios”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării