main logo
691

Mașină la mâna a doua. Noul proprietar a plătit 3 milioane de euro fără să clipească

Un Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord s-a vândut de curând, la o licitaâie organizată de casa RM Sotheby's în Paris, cu fabuloasa suma de 3.323.750 de euro.

Mașină la mâna a doua. Cumpărătorul a plătit 3 milioane de euroMașină la mâna a doua. A plătit 3 milioane de euro fără să clipească. Foto: auto.ro

Bugatti nu mai face față comenzilor. Lista de așteptare pentru noul Chiron este atât de mare încât unele persoane preferă să plătească chiar și câteva sute de mii de euro în plus pentru a avea acum automobilul mult dorit.

Este cazul și acestui exemplar din anul 2017, cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord, vândut pentru fabuloasa sumă de 3.323.750 de euro. În mod normal, automobilul companiei din Molsheim costa 2.4 milioane de euro înainte de opțiuni, scrie auto.ro.

Dacă la exterior se remarcă prin două nuanțe diferite de albastru, interiorul acestui Bugatti Chiron care și-a schimbat de curând proprietarul propune o combinație de negru și maro. Cusută cu ață contrastantă, sub forma de carouri, evident.

Sub capota, automobilul companiei din Molsheim găzduiește o versiune imbunătățită a motorizării W16 de Veyron, unitatea cvadri-turbo de opt litri generând acum 1.500 CP. În același timp, cuplul maxim a crescut până la 1.600 Nm.

În continuare însă, pachetul tehnic este completat de o cutie automată cu șapte rapoarte și un sistem de tracțiune integrală. Accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în aproximativ 2.4 secunde, pe când viteza de top este limitată la 420 km/h.

Potrivit Bugatti, producția noului Chiron va fi limitată doar 500 de exemplare. Compania din Molsheim a reușit deja să adune până la acest moment circa 300 de comenzi, dar este în urmă de tot cu livrările, după cum anunțam și inițial.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării