5 ianuarie, 11:18
1 521
2

Maşina implicată recent într-un accident din centrul Capitalei se vinde

5 ianuarie, 11:18
1 521
2

Mașina Chevrolet implicată în accidentul rutier de acum două zile, într-o intersecție din centrul Capitalei se vinde. Anunțul despre vânzarea automobilului fost plasat de proprietară ieri, 4 ianuarie.

Maşina implicată recent într-un accident din centrul Capitalei se vinde

Contactată de reporterul Unimedia, sub pretextul că ar dori să o cumpere, doamna a confirmat că este automobilul implicat sâmbătă, 2 ianuarie, într-un accident rutier la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Ismail, transmite Știri.md.

Proprietara a mai relatat că imediat după accident, automobilul a fost dus cu un evacuator la un service auto.

Deocamdată, nu se cunoaște suma prejudiciului cauzat, dar femeia nu este dispusă să o repare și din cauza sperieturii zdravene în urma accidentului, nu crede că va mai urca vreodată la volan.

Fiind întrebată dacă nu cumva ar fi presată de compania de asigurări să vândă automobilul și să achite prejudiciul celuilalt șofer, şoferița a declarat că atât ea, cât și șoferul Mercedesului aveau asigurare și achitarea prejudiciului material va fi din contul companiei de asigurări.

Anunțul despre vânzarea automobilului Chevrolet fost plasat de proprietară ieri, 4 ianuarie.

Costul mașinii este de 1.000 euro.

Două mașini s-au tamponat sâmbătă într-o intersecție de pe strada Ismail din Capitală. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord și publicat pe rețelele de socializare.

Potrivit oamenilor legii, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor, iar șoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 p.p. și 1.500 lei amendă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter