main logo
613

Mașina britanică cu motor V12 și 2 compresoare mecanice, scoasă la vânzare

Oferită în schimbul unei sume care se apropie de 100.000 de euro, impresionanta mașină de lux a parcurs doar 23.536 de kilometri până la momentul de față.

Mașina cu motor V12 și 2 compresoare mecanice, scoasă la vânzareFoto: 4tuning.ro

A părăsit linia de producția în cursul anului 1993, ca un banal Jaguar XJ12, transmite Știri.md cu referire la 4tuning.ro.

La scurt timp însă, limuzina britanică a fost dusă în Leatherhead, la atelierele Lister, pentru un tuning deloc obișnuit.

Mai precis, primul proprietar al impresionantei mașini de lux a optat pentru un tratament cu două compresoare mecanice pentru unitatea cu 12 cilindri în V care, pe deasupra, a mai primit și o creștere a capacității, până la valoarea de șapte litri. 

Același Lister XJ12 se mai poate lăuda, totodată, și cu noi interne, astfel  puterea maximă de 604 cai nu ar trebui  surprindă pe nimeni.

Nu de altă, dar marea surpriză constă în cutia manuală care, potrivit informațiilor publicate în anunțul de vânzare de pe site-ul eBay, s-a ales de curând cu un nou ambreiaj, dar și cu o nouă volantă.

Pe lângă modificările de excepție din compartimentul motor, limuzina britanică a mai fost accesorizată și cu o suspensie specială dezvoltată de Lister. Plus câteva elemente de frânare marca Brembo.

Spoilerele față și spate restilizate pentru o doză extra de sportivitate, eleronul pentru portbagaj și jantele în cinci spițe simple se numără printre principalele atracții vizuale ale impresionantei mașini de lux. 

Acestora li se alătură, la interior, o nouă tapițerie, realizată de această dată din piele de culoare bej, cu accente contrastante de negru, dar și scaune față Lister.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării