344
0
Maserati începe testarea primului său sistem de propulsie 100% electric
344
0

Vehiculele experimentale sunt echipate cu noile sisteme de propulsie 100% electrice, cu tehnologie 100% Maserati, dezvoltată în cadrul noului laborator de inovaţie din Modena.

În cadrul acestei etape de testare, sunetul ce caracterizează motorul electric va fi, de asemenea, dezvoltat, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Următoarele modele electrice vor beneficia de un un sunet unic, distinctiv, déjà un atribut inconfundabil al tuturor modelelor Maserati echipate cu clasicul motor cu combustie.  

Clienţii vor beneficia astfel de vehicule cu propulsie 100% electrică, ce vor combina plăcerea şofatului, confortul şi performanţa, cu un sunet unic, inconfundabil. 

Datorită testelor realizate pe şosele şi pe piste, în condiţii diferite de utilizare, vor fi obţinute date importante pentru dezvoltarea şi definirea noilor sisteme de propulsie electrice care vor fi folosite de viitoarele modele din gama Maserati. 

Noile Maserati GranTurismo şi GranCabrio vor fi primele automobile ale mărcii care vor adopta soluţii electrice 100% şi vor fi construite la centrul de producţie din Torino.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter