main logo
528

Marşul motorizat al moldovenilor: Vrem autostrăzi şi combaterea sărăciei

Pe 19 mai 2018, Grupul de inţiativă civică ”Împreună pentru A8” şi Asociaţia „Moldova vrea autostradă” organizează un marş motorizat spre Bucureşti cu scopul de a atrage atenţia asupra faptului că Moldova nu se poate dezvolta fără infrastructură de tip autostradă.

Marşul motorizat al moldovenilor: Vrem autostrăzi şi combaterea sărăciei

Vehiculele participante la marş se vor deplasa pe două coloane începând cu ora 07.00, din municipiul Iaşi, vor tranzita judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Brăila, Galaţi, Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Ilfov şi intenţionează să staţioneze în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Pe traseele de deplasare, cele două coloane motorizate se vor completa cu noi vehicule din judeţele tranzitate şi se vor regrupa la Tişiţa, judeţul Vrancea, scrie politiaromana.ro.

Organizatorul estimează participarea a peste 1000 de vehicule de diverse categorii.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să nu efectueze manevre periculoase şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării