main logo
8270

LUX, BOS sau ȘEF: Câte plăcuțe speciale au fost eliberate în 2018

Șoferii moldoveni vor să fie tot mai deosebiți, iar ca să iasă în evidență aceștia își instalează plăcuțe cu numere de înmatriculare speciale, formate din inițialele numelui. LUX, BOS, ȘEF sau EMI sunt câteva exemple cu numere de înmatriculare de acest tip.

LUX, BOS sau ȘEF: Câte plăcuțe speciale au fost eliberate în 2018Plăcuțele personalizate, preferate de șoferii moldoveni

Pe străzile Capitalei putem vedea zilnic cum circulă mașini cu plăcuțe de înmatriculare făcute la comandă, iar de cele mai multe ori acestea sunt cu inițialele numelui celor care le conduc, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md

Prețurile depind de combinația de cifre și litere, iar acestea încep de la 1.920 de lei și pot ajunge până la 9.600 de lei.

Printre șoferii care și-au instalat simboluri solicitate pe plăcuțele de înmatriculare este și această femeie. 

Ea spune că cele trei litere de pe numărul de înmatriculare sunt inițialele prenumelui ei, al soțului, dar și numele de familie pe care îl poartă.

De asemenea, șoferița mai spune că pe lângă literele personalizate, împreună cu soțul au ales și o cifră magică.

Șoferița spune că numărul de înmatriculare la comandă nu înseamnă mai multe priorități, ci mai mult o mândrie, pentru că poartă acele simboluri cu ea oriunde și oricând.

Și acest bărbat este șoferul unei mașini cu numere de înmatriculare la comandă, de trei ani.

Ceilalți șoferi spun că numerele de înmatriculare făcute la comandă sunt prea scumpe.

Comandarea plăcilor de înmatriculare este simplă spun responsabilii din acest domeniu și poate fi făcută atât de persoanele fizice cât și de cele juridice.

Precizăm că, pe parcursul anului 2018 au fost eliberate peste 1.700 de numere cu simboluri solicitate, în timp ce costul unui set cu numere obișnuite este de 480 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării