main logo
6640

Limuzina care are forma unui avion cu elice, de vânzare pe Internet

Nenumărate autoturisme pot fi găsite pe site-ul american de licitații eBay, dar rareori ne atrage atenția un autovehicul cu adevărat special.

Limuzina care are forma unui avion cu elice, de vânzare pe Internet

De această dată este vorba de o limuzină cu aspect de avion. Este rezultatul ”mariajului” dintre un pick-up GMC Sierra 2500 HD și al unui avion Cessna 412B cu elice, transmite Știri.md cu referire la Auto-Bild.

Limuzina are drept de circulație pe drumurile publice și poate fi cumpărată în acest moment cu 10.000 de dolari pe eBay. Desigur, prețul poate crește, dar chiar și așa este o ofertă destul de bună pentru un autoturism unicat.

Actualul proprietar al autoturismului și-a botezat creația “Planecar” (Avionul-mașină). Limuzina pare construită bine, iar aspectul arată aproape natural. Coada avionului Cessna va pune câteva probleme în locurile în care sunt restricții de înălțime, dar dacă evitați drumurile cu obstacole amplasate mai jos de 5 metri, ar trebui să fiți în siguranță.

Un aspect interesat al acestui vehicul este faptul că elicea din față se rotește atunci când mașina rulează pe șosea. La viteze mai mari ar putea să pună probleme, dar cine ar merge cu un astfel de autoturism cu mai mult de 60 km/h?

Pe lângă aspectul ciudat, mașina dispune de toate dotările unui vehicul de lux. Are un motor puternic cu o capacitate cilindrică de șase litri, cutie automată, aer condiționat, pilot automat și oferă spațiu suficient pentru șase persoane.

Din păcate, limuzina nu zboară, dar sigur va face impresie în cadrul unei nunți sau a unui eveniment deosebit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării