main logo
2087

Limita de viteză va fi revizuită pe viaduct și strada Alecu Russo din Capitală

Chişinăul are câteva artere mai mari şi mai late, pe care se poate circula cu 70 km/h, plin aplicarea de indicatoare suplimentare. Cel mai cunoscute asemenea segmente sunt viaductul ce leagă sectoarele Botanica şi Centru, dar şi strada Alecu Russo, ce leagă sectoarele Ciocana de Râşcani.

Limita de viteză va fi revizuită pe viaduct și strada Alecu Russo

În curând, însă, şoferii din Chişinău vor spune adio limitei legale de 70 km/h pe aceste artere, întrucât limita va fi revăzută, transmite Știri.md cu referire la piataauto.md.

Informaţia ne-a fost comunicată de Direcţia Generală Mobilitate Urbană din Chişinău, ea făcând parte din intenţia lor de a spori siguranţa pietonilor din Chişinău.

În cele două segmente, cu limită de 70 km/h, nu există în prezent treceri de pietoni, cel puţin nu în segmentele unde e activă limita de 70. Pe viaduct există treceri subterane în zona mediană a mall-ului şi spitalului de vizavi, dar aici se remarcă adeseori traversări subterane, iar pe lângă asta, acea porţiune e mai aglomerată. Pe Alecu Russo nu există nicio trecere de pietoni pe porţiunea menţionată.

După efectuarea modificărilor, limita de viteză pe aceste porţiuni va fi una standard, de 50 km/h.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării