201
0
Lamborghini Sian este cel mai puternic Lambo din istorie. Câte exemplare vor fi
201
0

Lamborghini Sian este un supercar cu propulsie hibridă care va fi prezentat în premieră la Salonul auto de la Frankfurt. Sistemul de propulsie are la bază unitatea aspirată V12 de 6,5 litri cunoscută de la Aventador SVJ.

Aceasta este ajutată de un sistem mild-hybrid cu circuit electric la 48 volţi, care adaugă 34 CP la cei 819 CP dezvoltaţi de motorul termic, transmite Știri.md cu referire la promotor.ro.

Cu aceste cifre, Lamborghini Sian este cel mai puternic model produs vreodată de firma din Sant'Agata Bolognese, depăşindu-l cu mult pe Aventador SVJ cu cei 770 CP ai săi. 

Puterea motorului este trimisă la toate cele patru roţi prin intermediul unei cutii de viteze automate cu şapte trepte şi al unui sistem de tracţiune integrală cu diferenţial autoblocant pe spate.

Performanţele în această configuraţie sunt impresionante, chiar dacă timpul pentru acceleraţia de la 0 la 100 km/h (2,8 secunde) nu diferă de cel al lui SVJ.

Sprinturile sunt însă mai rapide, cu 0,2 secunde pentru accelerarea de la 30 la 60 km/h, respectiv cu 1,2 secunde pentru acceleraţia de la 70 la 120 km/h. Viteza maximă este limitată la 350 km/h.

Citește și
article image
Lamborghini îşi prezintă prima maşină hibrid. Este cel mai...
0
182
article image
Fabrică falsă de Ferrari și Lamborghini, descoperită de...
0
849
article image
Lamborghini a construit un Huracán pentru off-road
0
225
article image
Reacția tinerei la critici pentru bolidul blindat cu...
5
1703