main logo
455

Lamborghini Concept S scos la licitație: Prețul estimativ depășește 1.200.000 euro

Salonul Auto de la Geneva din primăvara anului 2005, a găzduit debutul lui Lamborghini Concept S. Prototipul a fost dezvoltat de Luc Donckerwolke, care în prezent este directorul departamentelor de design Kia, Hyundai și Genesis.

Lamborghini Concept S, la licitație: Prețul estimativ de 1.200.000 euro

Modelul a trezit interes sporit al fanilor mărcii, iar la un an distanță, constructorul din Sant’Agata Bolognese, a prezentat versiunea de pre-serie, care era echipată cu unitatea V10 ămprumutată de pe Gallardo, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Evenimentul a avut loc în cadrul prestigiosului Concurs de Eleganță de la Pebble Beach.

Potrivit oficialilor, Concept S urma să stea la baza unui Gallardo special și exclusiv, însă proiectul nu a mai primit undă verde din partea conducerii Lamborghini.

Conceptul adus la Geneva în 2005 se află acum în muzeul Lamborghini, iar modelul pre-serie a ajuns după prezentare în colecția unui pasionat anonim. 

Mai târziu, în 2015 și 2017, Concept S a fost scos la licitație, iar spre sfârșitul acestei luni, modelul iarași va ajunge să-și caute un nou stăpân.

Casa de licitații RM Sotheby’s organizează un eveniment special în Abu Dhabi, acolo unde Lamborghini Concept S urmează să fie scos la licitație. 

Specialiștii prognozează un câștig de peste 1.200.000 de euro pentru exemplarul care în acest moment ănregistrează un parcurs de doar 200 km!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării