2 dec, 2019 23:07
219
0
Lamborghini Concept S scos la licitație: Prețul estimativ depășește 1.200.000 euro
2 dec, 2019 23:07
219
0

Salonul Auto de la Geneva din primăvara anului 2005, a găzduit debutul lui Lamborghini Concept S. Prototipul a fost dezvoltat de Luc Donckerwolke, care în prezent este directorul departamentelor de design Kia, Hyundai și Genesis.

Modelul a trezit interes sporit al fanilor mărcii, iar la un an distanță, constructorul din Sant’Agata Bolognese, a prezentat versiunea de pre-serie, care era echipată cu unitatea V10 ămprumutată de pe Gallardo, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Evenimentul a avut loc în cadrul prestigiosului Concurs de Eleganță de la Pebble Beach.

Potrivit oficialilor, Concept S urma să stea la baza unui Gallardo special și exclusiv, însă proiectul nu a mai primit undă verde din partea conducerii Lamborghini.

Conceptul adus la Geneva în 2005 se află acum în muzeul Lamborghini, iar modelul pre-serie a ajuns după prezentare în colecția unui pasionat anonim. 

Mai târziu, în 2015 și 2017, Concept S a fost scos la licitație, iar spre sfârșitul acestei luni, modelul iarași va ajunge să-și caute un nou stăpân.

Casa de licitații RM Sotheby’s organizează un eveniment special în Abu Dhabi, acolo unde Lamborghini Concept S urmează să fie scos la licitație. 

Specialiștii prognozează un câștig de peste 1.200.000 de euro pentru exemplarul care în acest moment ănregistrează un parcurs de doar 200 km!

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter