main logo
560

Lamborghini a construit un Huracán pentru off-road

Lamborghini a prezentat astăzi Huracán Sterrato, un concept off-road construit pe baza modelului Huracán.

Lamborghini a construit un Huracán pentru off-road

Lamborghini a prezentat astăzi Huracán Sterrato, un concept off-road construit pe baza modelului Huracán, transmite Știri.md cu referire la Promotor.ro.

Sub caroseria lui Huracán Sterrato se află Huracán Evo, cu acelaşi motor V10 de 5,2 litri care produce 640 de cai-putere. 

Tot de la Huracán a fost împrumutat sistemul Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI), "creierul" supercarului. 

LDVI controlează numeroase sisteme, precum tracţiune integrală, sistemul de direcţie pe toate roţile, torque vectoring şi multe altele care anticipează următoarea mişcare a şoferului. 

Cu toate acestea, Lamborghini a setat LVDI pentru condus off-road, tracţiune îmbunătăţită şi un control mai bun asupra punţii spate.

Constructorul din Sant'Agata a venit cu îmbunătăţiri şi la exterior. Sterrato este mai înalt cu aproape 5 centimetri faţă de Huracan, iar astfel unghiurile de atac şi degajare au fost îmbunătăţite. Jantele de 20 de inchi au primit anvelope cu balon mai mare şi stau ascunse sub pasajele roţilor care au fost şi ele extinse.

Sub maşina a fost montat un scut, dar şi protecţii suplimentare din aluminiu montate direct pe şasiu. Totodată, Sterrato vine cu praguri cu protecţii de aluminiu. Zona motorului şi prizele de aer sunt protejate, iar alte elemente de protecţie sunt dispunse peste tot pe caroserie.

Pentru a spori aspectul off-road Lamborghini a adăugat o bară LED pe plafonul maşinii şi lumini LED pe bara faţă şi spate. Constructorul italian spune că la interior Sterrato vine cu o cuşcă de protecţie din titanium, centuri de siguranţă cu sistem de prindere în patru puncte şi scaune sport. Imagini cu interiorul nu au fost făcute publice.

În acest moment, Lamborghini Huracan este un concept off-road fără şanse de producţie în serie. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării