main logo
652

La Nisporeni a avut loc Campionatul Național de curse Off-Road

Show pe patru roți, viteză și adrenalină în condiții extreme, la cea de-a treia etapă a Campionatul Național de curse Off-Road.

La Nisporeni a avut loc Campionatul Național de curse Off-Road

Amatorii de sporturi extreme, dar și sportivi profesioniști și-au pus la încercare SUV-urile pe un traseu de la Nisporeni, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Cei care au luptat pentru marele premiu au trebuit să demonstreze că se pot descurca pe un traseu complicat. 

„Este o cursă foarte interesantă și gândită anume pentru mașini puternice. Automobilul meu este destul de bun, acesta are 140 de cai putere, unul dintre cele mai bune care poate face față acestui traseu nebunatic”,a menționat unul dintre participanții campionatului.

Traseul testează răbdarea și îndemânarea piloților și limitele mașinilor. La campionat a venit și o echipă din România, cu un vehicul care are un motor extrem de puternic. Participanții de peste Prut spun că traseul a fost destul de dificil. 

„Dificultatea e puțin ridicată să nu zic așa maximă, în rest totul este okay. Mașina mea în prima cursă a ținut față acestui teren. Adversarii, sunt și ei puternic, cu toate că într-o astfel de competiție, niciodată nu se poate ști ce te așteaptă pe final, depinde totul și de noroc dar și de profesionalismul pe care îl depui", susține Dragoș Cindescu, participant.

Piloții au avut toată susținerea spectatorilor, care au înconjurat traseul improvizat și i-au aplaudat pe cei mai curajoși. Organizatorii spun că anul acesta, doza de adrenalină este mai mare. 

„Astăzi suntem în etapa a treia a Off-Roadului din Republica Moldova, campionatul național. Suntem pe tărâmul morilor, un traseu extremal. Numai eu am observat mai mult de 10 momente foarte periculoase de răsturnare, dar băieții deja au experiență și fac față bine. Într-o cocluzie aici nu facem nimic altceva decât doar show pentru spectatori și antrenament pentru piloți”, a menționat Alexei, organizatorul campionatului.

Campionatul este organizat de Federația de Automobilism din Moldova, împreună cu alte cluburi sportive de Off Road. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării