main logo
1824

Kia a publicat primele imagini cu viitorul Sportage

Constructorul sud-coreean a publicat trei imagini teaser cu viitoarea generație Sportage. Acestea dezvăluie un design exterior complet nou pentru acest model și un bord inspirat de electricul EV6.

Kia a publicat primele imagini cu viitorul Sportage

Sportage a intrat în portofoliul Kia în 1993, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Debutul celei de-a cincea generații este programat pentru 8 iunie, iar versiunea europeană (o premieră pentru acest model) ar putea fi prezentată în luna septembrie.

Până să facem cunoștință cu noul Sportage, Kia publică trei imagini teaser care trădează puțin din exteriorul SUV-ului asiatic, dar și o mică parte din interior.

Din punct de vedere estetic, Kia Sportage se aliniază la actualul limbaj de design al constructorului.

În imagini se observă blocurile de lumini LED, atât cele din față cât și cele din spate, dar și plafonul plonjat în stilul SUV-urilor cu alură de coupe.

Pentru interiorul noului Sportage, Kia s-a inspirat de la electricul EV6. Piesa de rezistență este, fără îndoială, display-ul curbat care integrează atât instrumentarul de bord digital cât și ecranul sistemului multimedia.

Așa cum spuneam, constructorul coreean de automobile renunță de tot la misterul din jurul noii generații Sportage în 8 iunie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării