main logo
861

Jaguar prezintă noul I-Pace facelift: Încărcarea bateriei e mai rapidă

Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al producătorului britanic, a primit un facelift. Acesta vine acum în standard cu un încărcător de 11 kW, iar lista de dotări a fost și ea extinsă.

Jaguar prezintă noul I-Pace facelift: Încărcarea bateriei e mai rapidă

Jaguar a lansat SUV-ul electric I-Pace în 2018, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

În primul an de producție, mașina a câștigat nu mai puțin de 62 de premii internaționale, iar în 2019 a fost desemnată Mașina Anului în Europa și Mașina Anului în Lume.

Una dintre cele mai titrate modele din industrie a primit acum un facelift, care să ducă succesul mai departe. Modificările estetice sunt mai degrabă minore și includ un finisaj Gri Atlas pentru rama grilei frontale. Pachetul Bright Pack poate fi comandat în continuare.

Jaguar I-Pace facelift vine cu sistemul multimedia Pivi Pro, iar conectivitatea Apple CarPlay și Android Auto este standard, la fel și posibilitatea de a conecta două telefoane prin Bluetooth.

Totodată, britanicii promit un sistem de navigație îmbunătățit, care oferă informații despre stațiile de încărcare și despre timpii de încărcare.

Că tot veni vorba, I-Pace facelift este echipat, în standard, cu încărcătorul de 11 kW. Dacă folosești o priză rapidă de 100 kW, trebuie să aștepți 15 minute pentru o autonomie de 101 kilometri.

Sistemul de propulsie a rămas neschimbat.

SUV-ul este echipat cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care dezvoltă împreună 400 de cai putere.

În aceste condiții, suta de kilometri pe oră este atinsă în 4.6 secunde.

Totodată, Jaguar I-Pace facelift va fi disponibil într-un singur nivel de echipare, HSE.

Clienții vor primi scaune față, încălzite și reglabile electric, tapițerie din piele, faruri LED adaptive, jante cu diametrul de 20 de inch, un sistem audio cu 16 incinte și o gamă largă de sisteme de asistență.

Lansarea pe piață este programată pentru lunile următoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării