main logo
861

George Russell a semnat contractul cu Mercedes: Va concura din 2022

George Russell va concura pentru Mercedes începând din sezonul 2022 al Formulei 1. Anunțul mult așteptat de fani vine la o zi după ce Valtteri Bottas a semnat cu Alfa Romeo.

George Russell a semnat contractul cu Mercedes: Va concura din 2022

Mercedes și-a definitivat echipa de piloți pentru următorul sezon de Formula 1, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

După luni bune de așteptare, nemții au anunțat oficial că, din 2022, multiplul campion Lewis Hamilton îl va avea drept coleg pe George Russell de la Williams. 

Mutarea era una previzibilă, în special după ce Valtteri Bottas a semnat un contract pentru mai mulți ani cu Alfa Romeo, urmând să părăsească Mercedes la sfârșitul anului. 

Un contract “pe termen lung” a primit și Russell, care acum trebuie să demonstreze că echipa germană a luat cea mai bună decizie prin cooptarea sa. 

“Este o zi specială pentru mine, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, dar și o zi cu emoții mixte. Sunt încântat că mă alătur Mercedes de la anul, un pas uriaș în carieră, dar asta înseamnă și că trebuie să-mi iau rămas-bun de la colegii și prietenii mei de la Williams. A fost o onoare să lucrez cu ei și să reprezint numele Williams în F1,” a spus pilotul britanic în vârstă de 23 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării