main logo
1013

Ford Mustang Mach-E nu mai e pe lista celor mai bune modele noi în SUA

Potrivit unui nou raport întocmit de publicația Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu se mai află pe lista modelelor recomandate în Statele Unite. Crossover-ul electric ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini din 2022.

Ford Mustang Mach-E nu mai e pe lista celor mai bune modele noi în SUAFoto: automarket.ro

Pe piața din Statele Unite, Ford Mustang Mach-E trece printr-o perioadă dificilă, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Reputația crossover-ului electric produs de Ovalul Albastru a scăzut după ce mai mulți clienți au raportat probleme tehnice.

Unele dintre acestea au dus inclusiv la campanii de rechemare pentru Mustang Mach-E.

Acum, potrivit unui studiu nou realizat de publicația americană Consumer Reports, Ford Mustang Mach-E nu mai figurează deloc pe lista de modele noi recomandate.

În acest studiu sunt raportate problemele de fiabilitate la modele noi din partea clienților.

Potrivit noului studiu, mai mulți clienți Mustang Mach-E au raportat probleme pe partea electrică, probleme la baterie și la încărcarea acesteia, precum și defecțiuni la ecranul central pentru sistemul multimedia.

Interesant este că Mustang Mach-E ocupase anterior prima poziție în clasamentul celor mai bune mașini electrice din acest an, lista fiind realizată de aceeași publicație.

Astfel, Ford Mustang Mach-E devine primul și singurul model electric de până acum care nu mai este inclus pe lista celor mai bune modele noi.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării