main logo
575

Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui şofer

Poliţiştii din Craiova au folosit armamentul din dotare şi au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui şofer

Şoferul a rămas fără permis şi a primit o amendă de 2.320 de lei româneşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat miercuri după-amiază semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Decebal din Craiova. Şoferul a refuzat să oprească, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical, dar şi asupra pneurilor autoturismului, reuşind în cele din urmă prinderea şoferului, scrie Digi24.

El este cercetat pentru neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor, depăşirea coloanei de autovehicule aflate în aşteptare, trecerea la culoarea roşie a semaforului electric, neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi circulaţia pe contrasens. Şoferul, în vârstă de 30 de ani, a fost amendat cu 2.320 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării