main logo
3028

Fabricată timp de 14 ani: Cum arată cea mai fioroasă maşină

O nouă dovadă că viața bate filmul! Oricât de monstruoase ar părea mașinile din producțiile cinematografice hollywoodiene de acțiune, un vehicul construit de un inginer american le întrece pe toate.

Fabricată timp de 14 ani: Cum arată cea mai fioroasă maşinăCea mai fioroasă maşină care poate trezi spaimă oricărui trecător.

Mașina, care măsoară trei metri înălțime și cântărește în jur de zece tone, poate trezi spaimă oricărui trecător. Unde mai pui că zgomotul pe care îl scoate aceasta nu poate trece neobservat, scrie canal3.md.

"Mortis", sau mașina-monstru, așa este cunoscut, pe drumurile din statul american Idaho, automobilul creat de Jimmy Driver. Asamblată din detaliile vechi ale altor vehicule, mașina numără și piese dintr-un Cadillac produs în anul 1967, dar și din diferite tractoare sau autobuze".

''Am luat mai multe materiale de la o navă cu zbaturi, pentru a construi cutia de viteze. Am mai luat materiale de la un autobuz de şcoală, pentru a construi un radiator'', a declarat mecanicul auto, Jimmy Driver.

De dimensiuni uriașe, "Mortis" a fost fabricată în aproximativ 14 ani. Are, însă, și unele neajunsuri.

"Trebuie neapărat să porţi căşti, atunci cânt te afli în maşină, pentru că este extrem de zgomotoasă. "Mortis" are o lungime de de aproape 7 metri, o înălţime de 3 metri şi o lăţime de 3 metri şi jumătate", a comunicat mecanicul auto, Jimmy Driver.

Chiar dacă pare de neîntrecut, mașina nu este, totuși, prea rapidă. Avantajul e că poate fi condusă pe oriunde. Nici măcar troienele sau noroiul nu o "sperie".

"Viteza maximă pe care o poate atinge este de aproximativ 20 de kilometri pe oră", a menţionat mecanicul auto, Jimmy Driver.

Deși nu călătorește în ea prea des, Jimmy Driver nu ar renunța vreodată la invenția sa. Iar asta pentru că, spune el, autoturismul său… nu are preț.

"Nu cred că aş putea să mă despart de "Mortis"... oricare ar fi suma oferită de către cineva acum. Nu-mi plac atât de mult banii, pentru că reduc distracţia", a mărturisit mecanicul auto, Jimmy Driver.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării