main logo
1376

Eșec la prezentarea live a celei mai noi mașini Tesla. Reacția lui Musk

Elon Musk a prezentat ce mai nouă camionetă a companiei sale, Tesla Cybertruck. Dar chiar în timpul evenimentului de lansare de la Los Angeles, a avut loc un moment la care nu se aștepta nimeni.

Eșec la prezentarea live a celei mai noi mașini Tesla. Reacția lui Musk

Geamurile mașinii care arată ca un vehicul blindat și despre care Musk spunea că rezistă inclusiv la gloanțe și este făcut dintr-un material extrem de rezistent, au fost sparte cu o bilă, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Ce s-a întâmplat la prezentarea Tesla Cybertruck

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam. Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el.

Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”. 

„Am aruncat cu tot felul de obiecte în acestea geamuri și nu s-au spart. Dintr-un motiv necunoscut, s-au spart acum. Nu știu de ce”, a continuat Elon Musk.

Cât va costa Tesla Cybertruck Camioneta Tesla Cybertruck va avea un preţ de pornire de 39.900 de dolari şi o autonomie maximă de 400 de kilometri.

 Varianta mai scumpă, de 69.900 de dolari, are o autonomie de peste 800 de kilometri. „Avem nevoie de energie sustenabilă acum. 

Dacă nu avem o camionetă (electrică) nu putem rezolva acest lucru. Primele 3 vehicule care se vând în America sunt camionete. 

Pentru a rezolva (problema) energiei durabile, trebuie să avem o camionetă”, a spus Musk. Producţia de linie este preconizată să înceapă la sfârşitul anului 2021.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării