23 noi, 2019 09:07
948
0
Eșec la prezentarea live a celei mai noi mașini Tesla. Reacția lui Musk
23 noi, 2019 09:07
948
0

Elon Musk a prezentat ce mai nouă camionetă a companiei sale, Tesla Cybertruck. Dar chiar în timpul evenimentului de lansare de la Los Angeles, a avut loc un moment la care nu se aștepta nimeni.

Geamurile mașinii care arată ca un vehicul blindat și despre care Musk spunea că rezistă inclusiv la gloanțe și este făcut dintr-un material extrem de rezistent, au fost sparte cu o bilă, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Ce s-a întâmplat la prezentarea Tesla Cybertruck

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam. Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el.

Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”. 

„Am aruncat cu tot felul de obiecte în acestea geamuri și nu s-au spart. Dintr-un motiv necunoscut, s-au spart acum. Nu știu de ce”, a continuat Elon Musk.

Cât va costa Tesla Cybertruck Camioneta Tesla Cybertruck va avea un preţ de pornire de 39.900 de dolari şi o autonomie maximă de 400 de kilometri.

 Varianta mai scumpă, de 69.900 de dolari, are o autonomie de peste 800 de kilometri. „Avem nevoie de energie sustenabilă acum. 

Dacă nu avem o camionetă (electrică) nu putem rezolva acest lucru. Primele 3 vehicule care se vând în America sunt camionete. 

Pentru a rezolva (problema) energiei durabile, trebuie să avem o camionetă”, a spus Musk. Producţia de linie este preconizată să înceapă la sfârşitul anului 2021.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter