main logo
980

Elon Musk își propune mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022

Elon Musk își propune ca tehnologia Tesla care permite un condus complet autonom să fie gata până la finalul acestui an. În funcție de aprobări, ar putea fi disponibilă la scară largă în SUA și Europa.

Musk își propune mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022Foto: automarket.ro

Elon Musk, CEO Tesla și fondator SpaceX, a încercat să fie întotdeauna cu un pas înaintea tuturor, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Prezent la un eveniment în Norvegia, Musk a vorbit despre obiectivele sale principale pe care vrea să le îndeplinească până la finalul acestui an.

În prezent, Musk se concentrează pe naveta SpaceX Starship, dar și pe tehnologia care le va permite mașinilor Tesla să fie complet autonome.

"Cele două tehnologii pe care sunt concentrat și pe care încerc să le finalizez până la finalul anului sunt să "pun" Starship pe orbită...și apoi să avem mașini Tesla capabile să se conducă singure," a declarat Musk.

Tehnologia care ar putea face mașinile Tesla complet autonome ar putea fi implementată pe scară largă în Statele Unite ale Americii și, posibil, în Europa.

Totul depinde, însă, de aprobarea autorităților de reglementare.

Musk se așteaptă ca această tehnologie să primească undă verde din partea autorităților din SUA în cel mai scurt timp.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării