main logo
741

Elon Musk, dansând pe ritmuri chinezești la fabrica Tesla

Fondatorul Tesla, Elon Musk, este atât de fericit că a vândut 367.500 modele de mașini electrice în 2019 încât nu s-a putut abține să nu danseze pe scenă, în fața a sute de oameni.

Elon Musk, dansând pe ritmuri chinezești la fabrica Tesla

Elon Musk a făcut public un clip de la o întâlnire cu angajații și presa, la fabrica unde își construiește o parte din modelele sale, în care apare dansând pe ritmuri chinezești și renunțând la o parte din haine, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Scenele care au stârnit aplauzele spectatorilor au avut loc la Shanghai Gigafactory, unde se produce Tesla. Musk a distribuit imaginile pe contul său de Twitter, descriindu-și mișcările drept „NSFW” – not suitable for work- nu este potrivit pentru muncă, relatează Business Insider. Imagini similare au fost postate și de persoane din public, inclusiv jurnaliști americani. 

Selina Wang de la Bloomberg a apreciat că tocmai a văzut „cea mai mare surpriză la ceremonia Tesla pentru a marca primele livrări ale modelului 3? @elonmusk dansează pe scenă (o parte a rezervei sale de farmec din Shanghai în fața angajaților și oficialilor guvernamentali?)”.

Pe lângă deschiderea Shanghai Gigafactory, Tesla a înregistrat un record 112.000 de livrări pe tot globul pentru al patrulea trimestru din 2019, incluzând 92.550 berline Model 3 și 19.450 SUV-uri Model S / X. 

Cifra totală vânzărilor vehiculelor Tesla pentru anul 2019 a fost de 367.500, care a depășit predicțiile companiei și a reprezentat o creștere cu 50% față de 2018.

 Firma a scos pe piață primele vehicule fabricate în China din Shanghai Gigafactory în decembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării