main logo
1033

Dacia Logan de lux, mașina care sigur te-ar impresiona

Dacia Logan de Lux este conceptul virtual al unui specialist în grafică 3D. Modelul nu există în realitate, dar dacă ar fi produs în serie, ai avea altă părere despre Dacia.

Dacia Logan de lux, mașina care sigur te-ar impresiona

De când au pătruns pe piața din România tot mai multe mărci și modele de mașini, Dacia a început să fie privită cu o oarecare rezervă de români. 

Sunt găsite mereu motive mai mult sau mai puțin întemeiate: fie că e o mașină ieftină și proastă, fie că are un design simplu și neatrăgător, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

Puiu Nicolae, ale cărui creații auto 3D le găsești pe contul său de Facebook, Trei Dstudiomax Puiu, s-a gândit în urmă cu ceva vreme să ofere o nouă perspectivă Daciei Logan. 

Ce-ar fi dacă ar exista și un Logan de Lux? Iar ideea a prins un contur mai mult decât superb.

Dacia Logan de Lux ar avea mare succes la publicul din România dacă ar fi produsă calitativ și dacă s-ar respecta proiectul conceput de Puiu.

Atunci când privești imaginile, nu-ți dai seama că este vorba de marca Dacia, până în momentul în care vezi sigla. Cu o grafică desprinsă parcă din NFS Carbon, Dacia Logan de Lux pare să aibă linii inspirate de la Audi S7 Sportback și ceva de la Aston Martin


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării