main logo
811

Dacia Duster intră în premieră în top 10 cele mai vândute SUV-uri în Germania

Dacia Duster a reușit să intre, în premieră, în topul celor mai vândute SUV-uri din Germania, pe poziția a zecea, după vânzările înregistrate în primele trei luni din 2018. În plus, Duster este pe locul 4 în clasamentul SUV-urilor compacte, conform Automarket.ro.

Duster intră în premieră în top 10 cele mai vândute SUV-uri în GermaniaDacia Duster intră în premieră în top 10 cele mai vândute SUV-uri în Germania.

În primele trei luni din 2018, nemții au cumpărat 5.225 de exemplare Dacia Duster, cu 19,7% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut, potrivit digi24.ro.

Potrivit datelor autorității germane de transport KBA, citate de Profit.ro, cele mai vândute SUV-uri din Germania au fost Ford Kuga, BMW X1 și Nissan Qashqai.

Pe segmentul SUV-urilor compacte, Dacia Duster s-a clasat pe locul 4, podiumul fiind completat, în ordine, de VW T-Roc, Opel Mokka și Opel Crossland.

În Germania, Dacia Duster are un preț de pornire mai mic decât în România, respectiv 11.490 de euro. În țară, Duster pornește de la 12.650 de euro (TVA inclus) prin Programul Rabla.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării