1 325
0
Cum un tânăr a obținut o mașină gratuit de la șeful său
1 325
0

Gest incredibil făcut de un patron pentru un proaspăt angajat al firmei sale.

Foto: thecarconnection.com

După ce a aflat că tânărul a mers pe jos 32 de kilometri, pentru a nu întârzia la serviciu în prima zi, șeful i-a făcut cadou un SUV, transmite Știri.md cu referire la cars.ro.

Evenimentul a avut loc în Statele Unite, iar americanul plecase la firmă cu mașina, însă aceasta s-a defectat la jumătatea drumului. De teamă să nu ajungă târziu în prima zi ca angajat, tânărul și-a continuat drumul pe jos.

După câțiva kilometri parcurși, băiatul a fost oprit de un agent de poliție, care i-a cerut să se identifice. Aflând povestea uluitoare a acestuia, polițistul i-a cumpărat ceva de mâncare și l-a dus personal cu mașina până la serviciu.

Câteva zile mai târziu, CEO-ul companiei a venit să îl cunoască pe noul său angajat. Impresionat de poveste, el i-a oferit tânărului un Ford Escape din 2014. 

„Am fost cu adevărat atins de cele întâmplate. Are toate calitățile unui angajat desăvârșit”, a declarat patronul companiei pentru presa americană.

O campanie online, demarată de cei care au aflat povestea lui, a dus la strângerea a peste 50.000 de dolari, care au ajuns în posesia americanului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter