main logo
1212

Cum se conduce o motocicletă care are în spate două jumătăți de roată

Bikes and Beards a publicat procesul video de construcție și testare a unei motociclete unice. Aceasta a fost adaptată pentru a putea fi condusă cu două jumătăți de roată în spate în loc de una singură normală. Adevărat, până la viteze mari, vehiculul nu poate încă să accelereze.

Cum se conduce o motocicletă care are în spate două jumătăți de roatăFoto: Captură video

Pentru proiect s-a luat o motocicletă HondaCbr250. Roata din spate a fost tăiată în mod banal în două, cu tot cu jantă. De butucul roţii originale a fost fixată o prelungire pentru a include în schemă a doua jumătate de roată, cu lanţ şi stele suplimentare, transmite Știri.md, cu referire la Autoblog.

O provocare complicată a fost de sigilat roțile. Inițial, autorii proiectului planificau să folosească spumă poliuretanică pentru a umple semi-roţile, dar acest lucru nu a funcționat. Drept urmare, o conductă de polietilenă adecvată în diametru a fost lipită pur și simplu de jantă. Deasupra stă o anvelopă obişnuită.

Se poate vedea că, în mișcare, spatele motocicletei merge în sus și în jos. Creatorii nu au reușit încă sincronizarea perfectă a jumătăților, dar vor continua să mai lucreze la proiect. Acum viteza maximă pe care o poate atinge este de 50 km/h.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării