main logo
617

Cum s-a desfășurat ediția aniversară Drag Day 2018

Cupa desfășurată în memoria lui Dmitri Krivoruchenko „Drag Day 2018” a ajuns la ediție aniversară.

Drag Day 2018: Cum s-a desfășurat ediția aniversară

Pe 19 mai, pe aeroportul din Tiraspol, zeci de automobile s-au întrecut la viteză, comemorând astfel pilotul decedat acum zece ani. Totodată, evenimentul a reprezentat și prima etapă a Campionatului de Drag Racing din Moldova pentru anul 2018.

Întrecerile s-au desfășurat pe distanța de ¼ de milă, ceea ce echivalează cu 402 metri, în câteva categorii, printre care Street și Pro. 

Rezultatele au fost înregistrate de un sistem performant de monitorizare prin telemetrie, iar cursele au avut loc în baza regulamentului prevăzut de Campionatul de Drag Racing din Moldova.

La eveniment au participat piloți din Moldova, Ucraina și Bulgaria, iar automobilele au atins viteza de peste 200 km/h în doar câteva secunde. Premianții din fiecare categorie au primit cupa pentru locul ocupat și premii bănești. 

Evenimentul a fost vizitat de sute de persoane care au urmărit spectacolul de viteză și forță.

Cel mai mare panou de anunțuri online din Moldova 999.md și organizația sportivă Sporter au fost partenerii acestui eveniment, oferindu-vă posibilitatea să urmăriți în direct întrecerile, dar și să revizuiți cele mai frumoase momente într-o galerie de poze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării