main logo
2256

Cum arată un Mercedes-Benz E-Class cu 1 milion km parcurşi

Voi cum credeți că ar trebui să arate un automobil atunci când are aproape 1.000.000 km parcurşi? Să fie extrem uzat pe exterior, să aibă un habitaclu foarte uzat?

Cum arată un Mercedes-Benz E-Class cu 1 milion km parcurşi

Dar ce spuneţi de acest exemplar de Mercedes-Benz E-Class, care este fabricat în 2010 iar acesta a fost scos la vânzare acum în Germania cu un parcurs de “doar” 945.900 km?

După cum vă puteţi imagina deja, autoturismul cu pricina a fost utilizat intens dar din fericire a avut parte de o îngrijire exemplara din partea proprietarului, transmite Știri.md cu referire la ithot.ro.

Trebuie să menționăm și faptul că autoturismul nu a fost în utilizat în regim de taxi doar că proprietarul acestuia face naveta zilnic către serviciu, parcurgând câteva sute de KM zilnic.

Acest Mercedes E-Class este fabricat în 2010 iar acesta ascunde sub capotă un motor pe benzină de 1.8 litri, care dezvoltă 184 CP.

Motorul este cuplat la o cutie de viteză automată 7G-TRONIC. Atât motorul, cât şi cutia funcţionează impecabil în prezent, după cum declară proprietarul acestui bolid.

Alergând în permanenţă prin civilizaţia autostrăzilor şi oraşelor Germaniei, acest E-Class şi-a păstrat aspectul incredibil de proaspăt, atât la exterior cat şi în habitaclu.

Impresionant este faptul că interiorul are planşa de bord fără urme de uzură, iar tapiseria scaunelor arată de parcă autoturismul nu are mai mult de 200 de mii de kilometri parcurşi.

Este important de știut și faptul că autoturismul nu a fost implicat în accidente, iar toate reviziile au fost efectuate la timp și istoricul este în totalitate la un dealer autorizat Mercedes.

Cunoscătorii acestui domeniu ştiu faptul că un parcurs mai mare de KM făcut într-un timp mai mic uzează mai puţin motorul, decât acelaşi parcurs realizat într-un timp mai îndelungat.

Nici preţul unui astfel de exemplar nu este de neglijat deoarece proprietarul acestui model vrea să își vanda “bijuteria” la prețul de aproximativ de 15.000 de euro, dar rămâne de văzut dacă va reuși să obțină suma solicitată.

Merită acest Mercedes-Benz E-Class să fie achiziționat la acest preț, având aproape 1 milion de kilometri parcurşi?

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării