Cum arată o mașină Volvo care a căzut în gol de la 30 de metri
16 noiembrie, 17:10
1 119
0
Cum arată o mașină Volvo care a căzut în gol de la 30 de metri
16 noiembrie, 17:10
1 119
0

Constructorul suedez premium Volvo a fost unul dintre pionierii sistemelor de siguranță de la bordul automobilelor și și-a construit o reputație excelentă în ceea ce privește protejarea pasagerilor în caz de accident.

Pentru a arăta ce se întâmplă în realitate, însă, și nu în testele de impact realizate în laborator, și a le oferi și material didactic echipelor de descarcerare, Volvo a decis să efectueze o serie de teste extreme de impact, lăsând să cadă în gol, din brațul unei macarale ridicat la 30 de metri înălțime, mai multe modele din gama actuală, precum SUV-urile XC40, XC60 și XC90 și break-ul V90, transmite Știri.md cu referire la newsweek.ro.

Mașinile au fost aruncate cu fața, cu spatele și sub diferite unghiuri, în încercarea de a simula și cele mai neobișnuite și grave accidente rutiere.

Iar specialiștii în descarcerare și echipele de descarcerare care au participat la demonstrație și s-au antrenat au realizat rapoarte complete în ceea ce privește metodele utilizate și zonele cele mai afectate.

Rapoartele de accident Volvo sunt puse gratuit la dispoziția salvatorilor din întreaga lume, iar studierea lor poate duce la reducerea considerabilă a timpului de intervenție în caz de accident și, implicit, la salvarea de vieți.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter