main logo
537

Citroen Berlingo a câştigat premiul International Van Of The Year 2019

Noul Citroën Berlingo a câştigat la Salonul de Vehicule Comerciale de la Hanovra mult râvnitul premiu: “International Van Of The Year 2019”.

Citroen Berlingo a câştigat premiul International Van Of The Year 2019

Este a doua oară când Berlingo, care a câştigat deja un premiu în 1997 şi a fost vândut în peste 1,5 milioane de unităţi, primeşte acest premiu. 

Această a treia generaţie de Berlingo a fost recompensată şi pentru evoluţiile remarcabile în materie de confort şi tehnologie, fără a compromite funcţionalitatea, transmite Știri.md cu referire la Promotor.ro.

Cu ocazia celei de a 67-a ediţii a Salonului de Vehicule Comerciale de la Hanovra pentru, Noul Citroën Berlingo a primit prestigiosul titlu de “International Van Of The Year 2019”. 

Această a treia generaţie a fost apreciata de un juriu format din 25 jurnalişti şi editori specializaţi în vehicule comerciale. Înregistrând progrese în ceea ce priveşte elementele de bază, volumul şi spiritul practic, Noul Berlingo seduce prin stilul său modern şi un plus de confort, prin tehnologiile şi finisajele sale, demne de un vehicul pentru pasageri. 

Acest premiu din partea membrilor juriului IVOTY, prezidat de Jarlath Sweeney, subliniază relevanţa acestei oferte care reînnoieşte codurile segmentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării