main logo
6687

Cine este proprietarul unui Cadillac de 35 de ani din Capitală

Astăzi se sărbătoresc 116 ani de la construcția primului automobil Cadillac.

Cine este proprietarul unui Cadillac de 35 de ani din Capitală

Cadillac Automobile Company a fost fondată în august 1902 de către Henry Ford. Şapte ani mai târziu, aceasta a fost cumpărată de concernul General Motors, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Numele Cadillac a fost dat în cinstea exploratorului francez Antoine Laumet de La Mothe, monsieur de Cadillac, fondatorul oraşului Detroit, Michigan, în 1701.

Noi nu am găsit un Cadillac care datează tocmai din anul 1983 și arată ca nou. Să vedem cine este proprietarul și cum arata mașina.

Familia Bezedica este pasionată de maşini cu mulți cai putere. În garajul lor am găsit o adevărată bijuterie pe patru roţi, care are 35 de ani. Este vorba despre un Cadillac, exact ca cel care îi aparținea reginei Elisabeta. 

Astfel de maşini la noi în ţară au fost trei, două dintre care au suferit schimbări nereuşite. Aşa că, acest Cadillac pe care îl vedeţi acum este unicul model în stare perfectă. 

Exteriorul şi interiorul maşinii de aproape șapte metri lungime este impresionat, iar cel mai preţios se află sub capotă. 

Deşi, uneori se întâmplă să plimbe și miri cu această mașină, soții Bezedica spun că automobilul nu a fost cumpărat pentru a face business.

Aceasta maşina preţ nu are, s-a investit multă muncă, bani şi desigur suflet.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării