main logo
1175

Celebrul Mr. Bean vinde a doua oară un Mercedes-Benz special

Mr Bean își vinde Mercedesul. Se pare că modelul clasic Mercedes 500E al actorului Rowan Atkinson este atât de bun încât îl vinde și a doua oară.

Celebrul Mr. Bean vinde a doua oară un Mercedes-Benz special

Atkinson a cumpărat inițial vehiculul în 1991, la un an după lansarea celebrului său personaj, Mr Bean, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

L-a păstrat timp de doi ani înainte de a-l vinde prima oară. Mașina a rămas cu al doilea proprietar mai mult de 20 de ani înainte ca Atkinson să o cumpere, din nou. Se întâmpla în iulie 2017.

Gary Dunne, manager de licitație al companii Classic Cars Auctions se declară încântat că poate oferi doritorilor vehiculul cu o poveste neobișnuită.

„Deseori avem povești neobișnuite și aceasta este una dintre ele, mai ales că avem o celebritate care-și răscumpără mașina după o perioadă atât de lungă de timp”. Gary Dunne, manager de licitație

Modelul Mercedes 500E are o viteză maximă de 161 km / h, un motor de 5 litri V8 și poate face ajunge la 62 km/h în doar 5,5 secunde.

Mercedes E500, modelul scos la vânzare de actorul Rowan Atkinson pentru a doua oară.

Rowan Atkinson și-a vândut și modelul McLaren F1 în valoare de 8 milioane lire sterline în 2015. A luat decizia după ce a intrat cu această super-mașină într-un gard viu în Oxfordshire.  Era al doilea accident cu modelul McLaren în cei 17 ani în care a avut-o în proprietate.  

Costurile reprațiilor, în baza asigurării, au fost de 910.000 de lire sterline. La acea dată era considerată cea mai mare sumă revendicată pentru un singur vehicul.

Când a scos-o la vânzare, Rowan Atkinson preciza: „Nu am achiziționat-o ca pe o investiție. Am cumpărat-o pentru calitatea gândirii, pentru design. Acum a devenit un lucru de valoare, este timpul să se bucure de ea altcineva.” 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării