907
2
Cele mai neobișnuite roți din lume au fost montate pe un Ford F-350
907
2

Chiar dacă roata nu poate fi reinventată, acest lucru nu împiedică lumea să facă experimente și să îi ofere forme stranii și chiar incredibile.

Este și cazul unui vlogger american care și-a încălțat pick-up-ul în niște roți care par a fi desenate în Photoshop, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Ford F-350 este bine cunoscut ca fiind un pick-up trainic, construit în cele mai bune tradiții americane, pentru a fi unul durabil și puternic. 

Însă tinerii care ne bucură cu diverse videoclipuri pe canalul de Youtube, WhistlinDiesel, de fiecare dată îl pun sî îndure teste chinuitoare.  

Este greu să privești clipul de mai jos drept un experiment științific, dar acest lucru nu-l face mai puțin captivant. 

Montarea unor bulgări țepoși în loc de roți pe o mașină presupune unul dintre cele două efecte: se vor înfunda, sau se vor îndoi, în funcție de suprafața de rulare cu care intră în contact.

Testele noilor roți au fost efectuate la început pe pământ înghețat, ceea ce face ca deznodământul să fie imprevizibil, astfel că nu îți dai seama ce se va întâmpla prima oară. 

Aici, primii metri parcurși au rezultat în imobilizarea unei roți din față, care a intrat în noroi. Celealte trei roți nu au putut face nimic decât să zgârie pământul înghețat până la îndoire.

Totuși, cea mai mare surpriză aici nu a fost modul în care s-au comportat aceste roți alternative, ci faptul că nimeni nu a avut de suferit în timpul testelor.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter