main logo
595

Cele mai ciudate mașini de la Salonul Auto de la Geneva

Bolizi de milioane de dolari, maşini electrice şi apariţii care de care mai impresionante. Toate se găsesc la Salonul Auto din Geneva.

Cele mai ciudate mașini de la Salonul Auto de la Geneva

Să începem cu aceasta, este noul Minimo de la SEAT şi după cum puteţi vedea, caracteristica sa cea mai importantă este dimensiunea redusă. Nu ocupă prea mult spaţiu pe şosea, aşa că e tocmai bun de folosit în oraşe. Inteligent, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Seat Minimo, o mașină destinată mobilității sporite

Ce părere aveţi de asta? La prima vedere pare un model vechi de Land Rover Defender, fiindcă asta şi este când vine vorba de motorizare. Numai că acest model a fost regândit de firma britanică Twisted. 

Dacă veniţi aici, veţi vedea că acest model are un bar în partea din spate. Gin şi apă tonică în portbagaj, asta numesc eu ceva neobişnuit.

Land Rover Defender Twisted

Dar ce părere aveţi de această maşinuţă? Se numeşte Nobe 100 şi vine din Estonia. Pare veche, dar e chiar nouă. E o maşină electrică cu trei roţi şi este o idee de motorizare ecologică.

Nobe 100, mașina electrică cu trei roți din Estonia

Ştiţi ceva? Cred că avem un câştigător. Se numeşte Hispano Suiza şi este un supercar electric ultramodern.

Noul Hispano Suiza electric

Are, însă, un design inspirat din anii `30. Asta înseamnă neobişnuit. Costă 1,5 milioane de euro, aşa că vă rog să mă scuzaţi, dar trebuie să-mi sun bancherul. Ne vedem mai târziu. Alo? Da, am nevoie de 1,5 milioane de euro pentru... o maşină”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării