main logo
906

Cel mai puternic model M, prezentat de BMW: Cum va arăta bolidul

BMW a prezentat, în premieră mondială, un nou concept auto. Cel mai nou și mai puternic model M va fi produs în serie.

Cel mai puternic model M, prezentat de BMW: Cum va arăta bolidulFoto: Playtech.ro

BMW Concept XM promite să fie cel mai puternic automobil din clasa sa, de până acum, fiind disponibil publicului larg cât de curând. 

Acesta va fi produs în serie, începând cu sfârșitul anului viitor (o dată concretă nu este cunoscută). În mod evident, fanii brand-ului auto vor putea să achiziționeze acest model cândva în 2023, cel mai devreme, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Cu toate că producătorul auto a fost mereu cu un pas în fața multor competitori, atunci când vorbim despre design, de data aceasta pare să se fi întrecut pe sine. Noul bolid pare desprins din filmele SF și promite să vină cu îmbunătățiri semnificative, referitor la funcționalitate.

„BMW Concept XM reprezintă o reimaginare completă a segmentului de automobile de înaltă performanţă. Subliniază capacitatea de a se detaşa de convenţiile consacrate şi de a depăşi graniţele pentru a oferi fanilor mărcii experienţa supremă de condus. 

Automobilul de serie – primul model BMW M pur de la legendarul BMW M1 – arată şi cum abordăm pas cu pas electrificarea mărcii noastre”, a spus Franciscus van Meel, directorul executiv al companiei.

Modelul va încorpora sistemul de propulsie M Hybrid, realizând un melanj de succes între motorul V8 și unul electric, de calitate superioară. Puterea maximă va fi de 550 kW/750 CP şi va avea un cuplu maxim de 1.000 Nm.

BMW Concept XM promite să ducă automobilele sport la un alt nivel, bifând, totodată, și categoria de lux. Interiorul mașinii va face, de asemenea, cinste producătorului, BMW mizând pe confortul conducătorului auto, însă și pe cel al eventualilor pasageri. 

„Designul BMW Concept XM este o declaraţie extravagantă a BMW M în inima segmentului de lux. Are o identitate unică şi întruchipează un stil de viaţă expresiv precum niciun alt model din gama BMW”, a declarat Domagoj Dukec, directorul BMW Design.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării