main logo
630

Cel mai puternic Duster, testat cu 200 km/h în Spania

Jurnaliștii spanioli au testat cel mai nou model Dacia Duster. Constructorul de la Mioveni a lansat recent o versiune cu motor pe benzina de 1.3 litri, capabil să dezvolte 150 CP.

Cel mai puternic Duster, testat cu 200 km/h în SpaniaFoto: topgear.com

Jurnaliștii spanioli de la Auto Moto au testat cel mai puternic Duster disponibil și au încercat să vadă dacă Dacia are și calități sportive, transmite Știri.md cu referire la romaniatv.net.

Ei au scos Dacia Duster pe o autostradă din Spania, unde au mers chiar și cu 200 km/h, însă impresiile nu au fost tocmai plăcute la această viteză.

„Am transpirat la viteză mare. Din păcate, natura atrăgătoare a cutiei cu 6 viteze elimină practic orice pretenție sportivă, dar trebuie să menționăm și un sentiment plutitor inconfortabil al direcției și ruliu la viteze mari. Autostrada este cel mai bun mediu de joacă al acestei mașini, dar nu s-a ridicat la nivelul sedanurilor germane", a scris sursa citată.

Jurnaliștii spanioli recomandă Dacia Duster doar celor care caută o mașină onestă, fără pretenții sportive, la un preț scăzut: 

„Pentru restul, Dacia Duster este mereu un camarad excelent recomandat oamenilor care nu vor să plătească sume exorbitante pentru o mașină nouă. Chiar dacă interiorul de pe Duster nu este luxos, are o calitate a construcției serioase și certificată în timp".

Pe durata întregului test, Dacia Duster în versiunea 1.3 cu 150 CP a obținut un consum real de 8.1 litri la sută.

În România, o Dacia Duster cu o astfel de echipare are un preț de pornire de 15.750 de euro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării