main logo
1100

Cehii au transformat modelul UAZ Hunter într-un vehicul electric de off-road

Compania cehă MW Motors, a construit un model electric bazat pe offroader-ul rusesc UAZ Hunter și planifică să-l comercializeze în Europa.

Cehii au refăcut modelul UAZ Hunter într-un vehicul electric de off-road

Noul vehicul 100% electric, va avea un preț care începe de 40.000 de euro, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Inițial, se presupunea că UAZ-ul electric, care se va comercializa sub numele de MWM Spartan, va oferi baterii cu o capacitate de la 56 până la 90 kWh. Mai târziu, MW Motors a redus gama la o singură modificare cu o baterie mai puțin capacitivă.

Potrivit șefului companiei, Maurice Ward, versiunile cu autonomie mare a modelului nu sunt interesante pentru cumpărători, pe când varianta cu o baterie de 56 kWh care oferă o autonomie de circa 200 km, s-a dovedit a fi satisfăcătoare pentru potențialii clienți.

Offroader-ul ecologic a păstrat tracțiunea integrală, care nu se diferă cu nimic de cea standard a unui UAZ Hunter. Debutul comercial a lui MWM Spartan este planificat pentru al treilea trimestru al anului 2020 și prioritar va fi vândut în țările în care se circulă pe partea stângă, precum Marea Britanie sau Irlanda.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării