main logo
523

Cea mai mică mașină electrică este o combinație între valiză și kart

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „The Grand Tour' continuă să impresioneze prin inventivitatea echipei. Episodul de săptămâna trecută ne-a dezvăluit ceea ce ar putea fi considerată cea mai mică mașină electrică din lume.

Cea mai mică mașină electrică este o combinație între valiză și kart

Practic, Jeremy Clarkson a transformat o valiză obișnuită într-un kart destinat transportului personal prin aeroport, pentru a finaliza mai repede procedura îmbarcării în avion, transmite Ştiri.md cu referire la auto-bild.ro.

Pornind de la ideea că prezentatorii Jeremy Clarkson și Richard Hammond s-au săturat să își “târâie” geamantanele prin aeroport de fiecare dată când au de călătorit peste hotare, echipa The Grand Tour a improvizat două mini-vehicule electrice pentru ei.

Clarkson a primit un soi de hibrid valiză-kart, dotat cu un volan minuscul amplasat destul de incomod – între picioarele conducătorului.

De cealaltă parte, Richard Hammond a ales să circule cu ajutorul unui laptop pe roți, modificat astfel încât să funcționeze exact ca un skateboard electric.

Cea mai mică mașină electrică, greu de manevrat

Deși cei doi coprezentatori sunt destul de neîndemânatici în manevrarea mini-vehiculelor electrice, vizibil stingheri din cauza designului bizar, tocmai acesta este farmecul episodului. Momentul în care Jeremy Clarkson dărâmă accidental un „munte' de batoane Toblerone, strigând că „Era așa de când am venit!', este pură comedie.

Totuși, pentru a ne convinge de performanțele hibrizilor valiză-kart și laptop-skateboard, The Grand Tour ne arată și doi profesioniști circulând în viteză pe ele, într-o cursă palpitantă pe holurile aeroportului.

În continuare, să urmărim cum se comportă cele două concepte electrice caraghioase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării