main logo
499

Cea mai atractivă alternativă la Tesla Model X este un SUV Fisker Ocean

Pe piața mașinilor electrice, concurența devine din ce în ce mai acerbă, iar Tesla s-ar putea să nu mai facă legea pe zona de high end pentru prea mult timp.

Cea mai atractivă alternativă la Tesla Model X este un SUV Fisker Ocean

Portofoliul Tesla s-a diversificat destul de mult în ultimii ani, dar dacă vrei un SUV impozant și nu te încântă foarte mult ceea ce oferă Model X, compania Fisker are o propunere foarte interesantă, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Primele detalii despre această creație au apărut online în urmă cu câteva luni, dar acum avem o imagine completă vizavi de Fisker Ocean.

Ilustrat în imaginile alăturate, bolidul a fost inițial anunțat pentru distribuție în 2021, dar s-ar putea să ajungă la viitorii posesori un pic mai devreme. 

Pentru a grăbi lansarea, Fisker va sări peste etapa realizării unui prototip cu particularități SF și își va concentra energia pe varianta de producție. 

Aceasta va fi dezvăluită publicului larg în detaliu pe 4 ianuarie 2020, printr-un livestream pe YouTube. 

Fisker Ocean va avea un acoperiș solar pentru a spori autonomia autovehiculului în zilele însorite. În condiții ideale, cei de la Fisker sunt optimiști că acest mecanism aparent simplu va sta în spatele a aproximativ 1600 de kilometri în plus anual de autonomie. 

Tot pentru protecția mediului, la interior va folosi materiale vegane pentru finisaje, iar covorașele vor fi realizate din plase de pescuit abandonate în ocean.

Pe 27 noiembrie, pentru a pregăti lansarea efectivă, Fisker va lansa o aplicație de mobil care, cel puțin în Statele Unite, îți va permite să-i închiriezi mașinile. 

Prețul vehiculat pentru noul model ar trebui să nu depășească 40.000 de dolari, fiind una dintre cele mai ieftine mașini electrice de acest format.

Autonomia promisă este între 400 și 480 de kilometri departe de priză, iar aceștia vor fi asigurați de un acumulator de 80 kWh. Va fi interesant să vedem ce mai lansează Tesla până când acest bolid impozant de la Fisker va putea fi cumpărat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării