main logo
458

Ce ne pregătește Salonul Auto de la Frankfurt și care producători vor fi absenți

În data de 12 septembrie își va deschide ușile pentru public unul dintre cele mai importante evenimente ale anului din industrie, Salonul Auto de la Frankfurt!

Ce noutăți ne pregătește Salonul Auto de la Frankfurt

Majoritatea modelelor care vor fi prezentate publicului larg în cadrul Salonului au fost deja dezvăluite de constructori, însă fiecare dintre aceștia mai au câte un as în mâneca cu care să impresioneze încă odată, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Salonul Auto de la Frankfurt este organizat la fiecare doi ani și este cel mai mare atât ca suprafață expozițională, cât și ca densitate a modelelor și tehnologiilor noi prezentate. Cu toate acestea unii producători au anunțat că vor lipsi, însă să începem cu veștile bune și noutățile pe care le așteptăm în zilele apropiate.

AUDI
Producătorul din Ingolstadt pregătește mai multe modele noi pentru prezentare, dar cu siguranță cea mai așteptată este noua generație A3. Totodată, fanii așteaptă cu nerăbdare noile: Q3 Sportback, A1 Citycarver, S6 și S7 Sportback. Ultimile două fiind disponibile în Europa exclusiv cu o motorizare diesel V6 de 3.0 litri volum care pune la dispoziție 349 CP.

BMW
Cea mai importantă noutate a bavarezilor este viitorul Seria 1, care în premieră abandonează sistemul de propulsie clasic şi va fi oferit cu tracţiune faţă. De asemenea, vom aprecia și noul BMW X6, dar şi o serie de concepte care vin să prezinte viziunea producătorului privind viitorul mobilităţii.

FORD
Cea mai importantă noutate de la Frankfurt pentru Ford este noul model Puma, care s-a transformat dintr-o compactă într-un crossover de mici dimensiuni. Micul SUV se așteaptă să fie un bestseller, cu o siluetă dinamică şi un pachet tehnologic impresionant. 

HONDA
Niponii sunt așteptați de toată lumea cu modelul absolut nou, pur electric Honda e! Acesta vine să aducă revoluție în segmentul său cu o planță de bord cu cinci display-uri, o mulțime de tehnologii moderne și un design futuristic.

HYUNDAI
Coreenii la fel se axează pe segmentul compactelor și în prim plan poziționează noua generație a modelului Hyundai i10. Acesta a primit un design mai agresiv și tehnologii moderne, pentru a ținti direct spre titlul de lider al segmentului mini.

KIA
Coreenii de la Kia aduc un rival al lui Focus Active, construit pe baza lui Ceed. Kia Xceed reprezintă un crossover urban care combină perfect stilul practic al unui SUV compact cu pachetul de funcţionalităţi şi manevrabilitatea unui hatchback.

LAND ROVER
Cu siguranță, cel mai aşteptat model al constructorului britanic este noul Land Rover Defender. După o campanie publicitară plină de teasere foto și video, întâlnirea cu modelul de serie este aşteptată cu nerăbdare.

MERCEDES-BENZ
Cel mai mare producător de mașini premium din lume aduce la Frankfurt noul GLB și GLE. Practic toate modelele constructorului german vin să îngenuncheze concurenții. Aici vorbim și despre modelele de performanțăAMG A45 și CLA 45 echipate cu cel mai puternic motor de 2.0 litri volum produs în serie, din istorie!

La fel constructorul din Stuttgart are și o mare surpriză. Un concept care pe imaginile teaser apare acoperit cu o stofă. Conform zvonurilor este vorba despre conceptul EQS, varianta pur electrică a celebrului S-Class!

OPEL
Cei din Rüsselsheim au pregătite mai multe noutăţi pentru Frankfurt, dar vedetele principale vor fi noua generaţie Corsa și versiunea ei pur electrică Corsa e, precum şi versiunea actualizată a compactei Astra. 

PORSCHE
Producătorul legendarului 911 vine la Frankfurt cu mult aşteptatul, care deja a reușit să devină mega popular, judecând după numărul de precomenzi, Porsche Taycan. Peste 30.000 de comenzi au fost deja confirmate, înainte ca modelul să fie prezentat oficial.

Volkswagen
Cu toate că germanii au anunţat că amână lansarea celei de a opta generaţii a celebrului Golf, imaginile scăpate recent pe rețelele de socializare sunt în măsură să ne mai dea o speranţă. În schimb modelul ID3 va fi prezent cu siguranţă la Frankfurt, astfel că EV-urile pentru mase promise de producător nu poate fi departe.

Cine sunt absenţii?

Salonul Auto de la Frankfurt este un eveniment foarte popular, dar nu și pentru toţi producătorii. Constructorii importanți din Franța vor lipsi în acest an, la fel ca și japonezii, care cu excepția celor de la Honda, nu vor fi văzuți la expoziție. Așadar, iată care sunt maii absenți ai Salonului Auto de la Frankfurt din acest an: Alpine, Aston Martin, Cadillac, Citroën, Chevrolet, Dacia, DS, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Rolls-Royce, Toyota şi Volvo.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării