main logo
1183

Ce mașini electrice din Europa au cele mai multe daune

Numărul de mașini electrice în creștere în Europa, datorită stimulentelor acordate de majoritatea țărilor, a creat în ultimii ani o piață second-hand destul de mare și pentru aceste modele.

Ce mașini electrice din Europa au cele mai multe daune

În prezent, sunt la vânzare pe Mobile.de peste 10.000 de vehicule electrice second-hand, iar o parte dintre acestea au avut daune, fiind implicate în accidente rutiere, transmite Știri.md cu referire la evmarket.ro.

Topul a fost realizat ținând cont de procentul de mașini electrice avariate din numărul total de modele verificate pe carVertical.

Mașini electrice din Europa care au cele mai multe daune

1. Tesla Model X

SUV-ul electric american Tesla Model X este mașina electrică din Europa care are cele mai multe daune potrivit verificărilor făcute de Car Vertical în rapoartele sale.

Peste 50% dintre mașinile verificate au avut daune.

2. Tesla Model 3

Cea mai dorită mașină electrică din lume, sedanul Tesla Model 3, este pe locul 2 în ceea ce privește numărul de mașini electrice cu daune.

3. Volkswagen e-Golf

Un procent similar cu Tesla Model 3 îl au și mașinile electrice Volkswagen e-Golf când vine vorba de accidente. Acesta este pe locul 3 în clasamentul Car Vertical.

4. Tesla Model S

Având mult mai puține daune decât Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf, cel mai râvnit sedan electric, Tesla Model S, se situează pe locul 4 în ceea ce privește incidentele.

5. BMW i3

Cu procente similare lui Tesla Model S, modelul electric BMW i3 este în top pe locul 5, în ceea ce privește numărul de mașini electrice care au înregistrat daune.

6. Nissan Leaf

BMW i3 este urmat de Nissan Leaf cu un număr similar de mașini electrice avariate în urma accidentelor rutiere în Europa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării