main logo
574

Ce mașină va conduce James Bond în noul său film

Pe măsură ce filmul James Bond cu numărul 25 se pregătește să ajungă pe marele ecran, aflăm tot mai multe detalii din culisele producției.

Ce mașină va conduce James Bond în noul său film

Ca întotdeauna, mașina pe care o va conduce Agentul 007 este unul dintre principalele subiecte de discuție în mediul online, transmite Știri.md cu referire la Auto-bild.ro

Am aflat la volanul cărui vehicul se va urca spionul de această dată, iar vestea este o surpriză majoră.

Suntem dintotdeauna obișnuiți să-l vedem pe James Bond conducând mașini ultimul răcnet, de la BMW Z8 până la Aston Martin DB10, dotate cu toate accesoriile moderne la care am putea visa. Totuși, în următorul film din serie, protagonistul interpretat de Daniel Craig va conduce un vehicul mai puțin impresionant, după standardele actuale.

Este vorba despre un Land Rover Seria III, produs în perioada 1971–1985. Daniel Craig a fost fotografiat la volanul acestui vehicul off-road, iar constructorul auto a confirmat faptul că un model din portofoliul său va fi inclus în film.

Potrivit sinopsisului oficial, povestea din „Bond 25' începe în Jamaica, acolo unde Agentul 007 s-a stabilit după ieșirea la pensie. Cel mai probabil, acest Land Rover Seria III se va dovedi a fi mașina personală a protagonistului, nu una destinată folosirii în misiuni periculoase.

Odată ce acțiunea începe cu adevărat, se zvonește că noul Aston Martin Rapide E va fi alegerea lui Bond. Vehiculul 100% electric va fi construit în doar 155 de exemplare la nivel global, iar acest caracter exclusivist îl face cât se poate de adecvat pentru un rol central în peliculă.

Картинки по запросу Land Rover Seria III

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării