main logo
8201

Capsula timpului: Istoria moldoveanului cu mașină unică

Moldoveanul Cezar Botnari, a devenit eroul unui material video produs de publicația celebră Petrolicius, datorită automobilului unic pe care al deține.

Capsula timpului: Istoria moldoveanului cu mașină unicăCapsula timpului: Istoria moldoveanului cu mașină unică. Foto: autoexpert.md

Bărbatul este stăpânul unui VAZ-2103, produs în anul 1973, punctul forte al căruia este starea ideală și parcursul extrem de mic, scrie autoexpert.md.

Cezar a povestit jurnaliștilor că a găsit automobilul în starea în care se vede pe imagini și nu i-a aplicat nici un fel de lucrări de restaurare. 

Automobilul a fost descoperit din întâmplare într-un hangar, ascuns după niște butoaie și plin de praf, unde a stat timp de 41 de ani! 

Ceasul de bord al acestui automobil sovietic, indică un parcurs extrem de mic de doar 148 de kilometri, astfel putem spune că moldoveanul a găsit practic un automobil nou.

Mai jos vă prezentăm clipul video produs de jurnaliștii Petrolicios, unde puteți vedea starea impecabilă a acestui VAZ-2103 și asculta istoria automobilului povestită chiar de stăpânul acestuia, Cezar Botnari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării