main logo
594

BMW pune capăt speculațiilor. Compania bavareză publică primele informații oficiale despre noul Seria 8

Este oficial. Urmatoarea generație a modelului Seria 8 va fi disponibilă la vânzare inclusiv într-o variantă de motorizare M850i xDrive. O recunoaște chiar BMW.

BMW publică primele informații oficiale despre noul Seria 8BMW publică primele informații oficiale despre noul Seria 8.

Cu toate ca au mai ramas doar sapte saptamani pana la premiera mondiala a noului Seria 8, BMW pastreaza in continuare sub lacat specificatiile tehnice ale modelului care va concura cu Mercedes S-Class Coupe, scrie auto.ro.

Sau, mai corect spus, cele mai multe dintre acestea, compania bavareza alegand sa confirme astazi zvonurile potrivit carora clientii vor avea la dispozitie si o versiune M850i xDrive.

Echipat cu o motorizare V8 twin-turbo, respectivul automobil ar urma sa gazduiasca in compartimentul motor o herghelie formata din 530 de cai putere si 750 Nm, in cazul in care te intrebai cumva.

Totodata, BMW afirma ca noul M850i xDrive se va bucura in standard de o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala cu diferential activ pe puntea spate.

Intr-un final, meniul tehnic va fi completat de o suspensie sport cu bare stabilizatoare active si tehologia Integral Active Steering, ceea ce inseamna ca modelul bavarez va avea directie integrala.

Nu exista la momentul de fata niciun fel de informatie cu privire la performantele noului M850i xDrive, insa nu ar fi de mirare ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze mai putin de 4 secudne.

Astfel, respectivul automobil va fi mai rapid chiar si decat generatia anterioara a modelului M6 Coupe, careia ii trebuie aproximativ 4.2 secunde pentru a atinge viteza de 100 de kilometri pe ora.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării