main logo
5613

BMW incendiat pe un câmp. Șoferul: Urmează ceva mult mai interesant

Radu, tânărul care și-a incendiat BMW-ul de 5.000 de euro pe un câmp din Criuleni, și-a explicat fapta care a trezit interesul internauților.

BMW incendiat pe un câmp. Șoferul: Urmează ceva mult mai interesantColaj: știri.md

Știri.md a luat legătura cu tânărul blogger, iar acesta a povestit ce l-a determinat să procedeze astfel cu propriul automobil și ce va urma.

”Am vrut să-i atrag astfel atenția blogger-ului rus Mihail Litvin”, a declarat Radu.

Menționăm că Litvin, anul trecut, a procedat la fel cu Mercedesul său numit ”Akula”. Acesta l-a incendiat într-un câmp din motiv că avea oarecare nereguli.

Radu însă a procedat astfel cu BMW-ul său pentru a atrage atenția nu doar a lui Litvin, dar și a moldovenilor.

”Mai am niște idei pentru realizarea unor video și am zis ca să meargă toate bine, trebuie să realizez un video pe care să-l vadă milioane de oameni. Urmează ceva mult mai interesant”, a mai adăugat tânărul vlogger în devenire.

În ceea ce ține de consecințe, tânărul a spus că deocamdată nu a achitat amenzile, dar responsabilitatea și-o asumă.

”Încă nu am achitat, dar vedem cu avocatul cum facem, dar voi achita cu siguranță. Poliția a spus să achit și transportarea automobilului ars și încă ceva. Vedem ce trebuie de achitat”, a comentat Radu.

De menționat că filmulețul cu momentul incendierii automobilului a acumulat pe pagina tânărului de Instagram peste 10.000 de vizualizări, iar pe Tit Tok peste 6 milioane.

Întrebat cu ce se deplasează acum, tânărul ne-a spus că acum pleacă în Germania pentru a-și procura un nou automobil, mai nou.

Știri.md amintește că incendiul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, 28 februarie, în jurul orei 17:00, pe traseul Criuleni-Chișinău, la intrare în satul Hrușova din raionul Criuleni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării