main logo
710

BMW a publicat primul teaser cu viitoarea Seria 4

BMW a publicat primul teaser cu cea de-a doua generație Seria 4.

BMW a publicat primul teaser cu viitoarea Seria 4Foto: autoexpert.md

Imaginea surprinde partea frontală a modelului unde observăm acea grilă uriașă care a reușit deja să împartă fanii bavarezilor în două tabere, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Zvonurile potrivit cărora, odată cu schimbarea generației Seria 4 se va alege cu „nări hipertrofiate” au apărut încă la începutul anului 2020. 

Acum, nu mai există îndoieli cu privire la noul design al grilei. Versiunea de serie a împrumutat acest element de la BMW Concept 4 și se pare că constructorul bavarez este sigur că acest element îi va oferi un plus de individualitate mașinii.

Șeful proiectului BMW X7, a declarat mai devreme că viitorii clienți sunt în mare parte mulțumiți de designul exterior al mașinii, astfel încât producătorul de automobile nu intenționează să renunțe la elementul neobișnuit sub presiunea criticilor.

Se știe că gama modelului BMW Seria 4 va fi alcătuită dintr-un Coupe, Cabriolet, Gran Coupe și EV-ul i4. Ultimul promite a fi mai puternit decât versiunea de performanță M4, grație sistemului de propulsie care implică două motoare electrice cu o putere totală de 530 CP.

Prezentarea noului model este planificată de bavarezi pentru data de 2 iunie, în format online.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării