main logo
896

BMW a dezvăluit noul Seria 4 într-o serie de imagini oficiale

Aspectul noii generații BMW Seria 4 a fost dezvăluit complet, într-o serie de imagini oficiale cu două zile înainte de debut.

BMW a dezvăluit noul Seria 4 într-o serie de imagini oficiale

Fotografiile cu broșura bavarezilor care vizează noul model în versiunea M440i xDrive, au apărut recent pe Instagram, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

După cum sa presupus de majoritatea lumii, noul BMW Seria 4 primește o grilă a radiatorului uriașă care nu prea este acceptată de fanii constructorului bavarez, dar și blocuri optice regândite.

În fotografiile răspândite înainte de debutul oficial, este prezentată varianta de top M440i XDrive, care oferă blocuri optice față BMW Laserlight, o altă bară frontală fără faruri anticeață, oglinzi laterale din carbon și jante cu design special.

BMW a confirmat oficial că versiunea de top a modelului M440i xDrive va fi echipată cu un sistem de propulsie mild-hybrid care va avea la bază un motor turbo de 3.0 litri volum, capabil să dezvolte 385 CP, randament gestionat de o cutie automată cu 8 rapoarte și transmisă către roți cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală xDrive.

Lansarea oficială a noului BMW Seria 4 va avea loc mâine, 2 iunie. Ceremonia va avea loc în format online și va fi difuzată pe rețelele sociale ale brandului bavarez și pe canalul YouTube!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării