main logo
1214

Bentley prezintă noul Flying Spur Speed: Motor W12 cu 635 de cai putere

Constructorul britanic de automobile își extinde portofoliul de modele oferite clienților odată cu lansarea noului Flying Spur Speed. Acesta vine echipat cu un motor W12, de 6.0 litri, care dezvoltă 635 de cai putere.

Bentley prezintă noul Flying Spur Speed: Motor W12 cu 635 de cai putereFoto: automarket.ro

Bentley Flying Spur, nava amiral a producătorului din Crewe, a primit acum o versiune care oferă și mai multă sportivitate, transmite Știri.md cu referire la automarket.ro.

Este vorba despre noul Flying Spur Speed, o mașină care aduce rețeta deja cunoscută de la Bentayga Speed și Continental GT Speed.

Din punct de vedere estetic, Bentley Flying Spur Speed vine cu o grilă frontală neagră, faruri și stopuri cu tentă închisă, jante cu diametrul de 22 de inch (opțional un alt set de 22 de inch) și emblemele specifice unui model din familia Speed.

Pachetele Styling Specification (o serie de elemente din fibră de carbon) și Blackline Specification sunt, de asemenea, opționale.

Și la interior regăsim câteva elemente specifice, inclusiv o grafică modificată pentru ceasurile digitale de bord. Apoi, clienții pot alege una dintre cele 15 culori pentru tapițeria din piele, iar ornamentele Piano Black sunt standard.

Lista include și alte alternative, oferite fără niciun cost suplimentar: Crown Cut Walnut, Dark Stained Burr Walnut și Dark Fiddleback Eucalyptus.

Ca motorizare, noul Flying Spur Speed vine echipat cu un propulsor W12 de 6.0 litri care dezvoltă 635 CP și 900 Nm, un surplus de 85 CP și 130 Nm comparativ cu Flying Spur S.

Transmisia automată ZF cu 8 rapoarte livrează puterea ambelor punți.

În aceste condiții, limuzina atinge 100 de km/h în 3.8 secunde și o viteză de top de 333 km/h.

Sistemul de direcție integrală și sistemul Bentley Dynamic Ride sunt standard.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării